Qdi Pudi Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 Wycelowali strofy wzniosłych zaklęć,W dni unieruchomionePosępnym światłem miast,Zwrócili niewinne wersy,Ku szczękom Oszołomionych ulic, Z pomocą snów Dźwignęli głaz Śniących fabryk, Dymiących kominów, Ślepych okien, Rozszczepili niebo, Wstrząsnęli obłokami, Wpuszczając łagodnie Światło duszy, Ziemia instynktownie Wibrowała im U stóp, odbijając Alchemię wyciętą Z ich własnych ciał, Błyszcząc płaszczyznami Świadomości, pełni Wiary w bezkresne Serce poematu, Widząc, że każdy dzień Jest wiecznością. * * * artwork Phazed Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) @Qdi Pudi za Phazed jeden plus, dobre kwasowe prace. Dwa serca za wiersz. Thx Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Qdi Pudi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Dag Prace Phazeda są dla mnie studnią inspiracji ! Dziękuję za uznanie <3 Pzdr :)
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Qdi Pudi nie znałam, ale już wczoraj odnalazłam jego prace. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) @Qdi Pudi Draus, podobnie tworzy. Jestem w klubie CH*ujowych artystów, jeżeli lubisz takie klimaty, to mogę Ci wysłać zaproszenie...musisz niestety mieć FB. Zaraz Ci wyślę link na ukraińskiego mojego ukochanego twórcę...tak samo jak Phazed robi wizualizacje. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Qdi Pudi no on jest trochę bardziej zawieszony w detalu, ale uwielbiam go... też jest u nas na chujowych artystach Oglądam go tylko po kilku lampkach wina, inaczej za dużo kumam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Qdi Pudi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Dag Świetnie - zaproś mnie ! Wysłałem Tobie link do mojego konta na FB. Boris Groh - rewelacja, tak bardzo "moje klimaty" <3 Draus - trochę mniej, coś jak Aleksandra Waliszewska na kwasie:))))
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 Haha. Widzę,że muzę słuchasz konkretną. Dawaj do Pawła na Org FM, jak znajdziesz chwilę.
Qdi Pudi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Dag Dzięki:) Wczoraj wszedłem z ciekawości, fajnie tam, dużo dobrej muzy:)
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Qdi Pudi staramy się,żeby stacja funkcjonowała. U mnie dom się wymknął spod kontroli przez nasze audycje muzyczne ..i w góry uciekłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Qdi Pudi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Dag Tatry ? Ja również okupuję wyżyny - po niemieckiej stronie:)
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) @Qdi Pudi @Qdi Pudi góry Mourne w Północnej Ire Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Qdi Pudi to masz u mnie na FB wykaz szlaków z łańcuchami w Tatrach. Ostatni post Edytowane 29 Grudnia 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Qdi Pudi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Dag Zmylił mnie post na Twojej tablicy :D Pięknie tam masz, można łapać natchnienie <3 @Dag A tu zdjęcie mojej wioski: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Qdi Pudi gdzie dokładnie? Pięknie
Qdi Pudi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Dag Kollnburg, 170 km od Monachium, 40 km do granicy czeskiej.
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Qdi Pudi Spędzisz sylwestera w pięknym miejscu. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Ponoć tam gdzie jutro będziemy jest słaby zasięg. Korzystając z okazji składam już dziś życzenia. Fajnie,że tu dołączyłeś..
Qdi Pudi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Dag Dziękuję ! Tobie również ! Oby Nowy Rok przyniósł to co piękne, a piękno to niech rozszerza się w bezkres <3
Rekomendowane odpowiedzi