Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @andrew Albowiem jestem tego pewien, że ani śmierć, ani życie, ani aniołowie, ani potęgi niebieskie, ani teraźniejszość, ani przyszłość, ani moce, ani wysokość, ani głębokość, ani żadne inne stworzenie nie zdoła nas odłączyć od miłości Bożej   Rzymian 8:38, 39   Tylko my sami - tak myślę.
    • Myślałem o tobie i o tym, że pustka może obiecać jedną rzecz: pełnię — i że pewien rodzaj śnieżnej pustyni pęka z nadmiaru szczęścia. Adam Zagajewski    Przypadkowo spotkałeś cud.   Niespodziewany uśmiech   spotkałem tak:   przypadkowy.     Od teraz nie wierzę "na wszelki wypadek".     Jesteś jak słońce całujące się rano, całuje mnie,   całuję świat.   To dlatego, że świecisz bardziej niż diament,   więcej niż możesz sobie wyobrazić;   czasami też nie mogę tego zinterpretować.   Fascynuje mnie cały mój umysł.     Jesteś poezją, która rodzi się ze spotkania, ponadczasowe piękno, o które uwielbiam dbać,   piękno oczu, aby chronić.     31/1/26
    • Tęcza, to jedno z najpiękniejszych zjawisk jakie znam, pozdrawiam :)
    • @Perykles Oda do stabilizacji i uważności. To wiersz o odnalezieniu siebie na nowo, już bez obsesyjnego pędu. Kojąca lektura, pozdrawiam :)
    • na słupie ogłoszeniowym naklejałeś swoje „kocham” jedno na drugim żeby było grubiej żeby nie dało się zdrapać   rozmokły od deszczu porwał je wiatr nie miały korzeni   były prawdą tylko w chwili pisania oddane na przemiał   echo powtarza je bez końca
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...