Lady_Supay Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 nie mogę zasnąć świt, co dodaje sił umrze gdy zamknę oczy słońce strzela promieniem cel - serce kowal wykuwa usmiech w podkówkę naburmuszone usta świat całunem pokryty mrok dzierga przepaskę zamkną się rozszerzone źrenice przez dłonie przeleję wiatr pióro powieje chłodem powstrzymaj moje powieki
Barbara_Pięta Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 "mrok dzierga przepaskę" - skojarzenia wywołuje niesamowite. Pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 wtórnośc przewija się z ciekawymi i naparwde dobrymi fragmentami: mrok dziergający przepaskę, kowal... na+, ale np. pierwszy wers brzmi zbyt desperacko. ogolonie raczej pozytywne wrazenia, ale warto byloby doszlifowac całosc Pozdrawiam Agata
Agnes Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 eee Lady zawiodłam się, możesz to lepiej i ładniej Kochana:) ja to wiem i Ty chyba też:P na początku za dużo czasowników, rodzi się dużo czynności które trudno ze sobą połączyć. wszytsko niby tak, ale... końcówka do kitu, zupełnie wtorna. nie zasypiaj tylko popraw to:) pozdrawiam Agnes
Lady_Supay Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Coś pokombinuję ;) To ostatni wiersz przed dłuuuugą ciszą..... Chciałabym by był nienajgorszy. Dzięki serdeczne za położoną we mnie tak pozytywną wiarę :)) Pozdrawiam cieplutko.
Agnes Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżbyś Lady planowała nas przestać lubić na jakiś czas?:)nie, tak nie może być, ja nie chcę czytać takich rzeczy:P oczywiście że wiersz nie jest najgorszy, ale przecież nie będę Ci słodzić jak wiem że możesz to napisać 'inaczej'.hihi, to się wymądrzyłam, trzymaj się ciepło Agnes
Lady_Supay Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżbyś Lady planowała nas przestać lubić na jakiś czas?:)nie, tak nie może być, ja nie chcę czytać takich rzeczy:P Agnes Przestać WAS lubić???? Czy to w ogóle jest możliwe??? Życie czasami zmusza nas do działań, które niekoniecznie są nam "na rękę". Muszę wyjechać na 3 m-ce , stąd ta przerwa. Smutno mi WAS opuszczać. A Twoje słowa zwilżyły mi oczy. Dziękuję, Agnes...
Rekomendowane odpowiedzi