Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Pamiętaj że to wiedźma każda jedna po trochu chce tylko potwierdzenia uroku Pamiętaj że to wiedźma tak jest zbudowana każda jedna święta i nieświęta umalowana i ta świeża Pamiętaj że to wiedźma podepcze igraszką spokój nie musi mieć wcale wielu Panów kotów Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Magdalena zamiast kotów myśląc o kochankach wyszło Panów kotów, za podpowiedzą Annie_M (wyświetl historię edycji)
Annie Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Aż się prosi na końcu kochanków, zamiast kotów Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, nawet przypadkiem użyłam wielu zamiast wiele Ale to długie słowo, pomyśle @Annie_M Propozycja powyżej Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Annie Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 może być :) nawet bardzo elegancko.
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok no to klapło
Maja Cyman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 biedna ta wiedźma,trzeba przyznać
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jest pożałowania godna w oczach wielu ale wie co robi i to ją ośmiela
Maja Cyman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Magdalena a odbicie w lustrzanych kawalkach
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Dobrze znosi, choć głowa czasem mocniej pracuje. To odbicie póki gładkie jakoś przejdzie Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
Maja Cyman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Magdalena czy wiedźma potrafi spojrzeć na siebie w lustrze ?
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Maja CymanChcesz się nauczyć tej sztuki Maju? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję kobieto
Maja Cyman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Magdalena zależy czego dobra wiedźma chce w zamian.Nauczono mnie ze nie ma nic za darmo. Czy się mylę?
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To proste napiszesz dla mnie wiersz, a zatem Idź prosto nie oglądaj się zanurz palce w powietrze koło oczu potem ściśni to powietrze i krzyknij na siebie ciężką dozą prostego od lustra odbitego głosu
Maja Cyman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 hm... nauczono mnie by nie krzyczeć
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to fatalnie, zostaje karaoke od biedy ale ja się nie odważyłam nigdy
Maja Cyman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Magdalena @Magdalena czy to wystarczyłoby ?
Magdalena Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie @Maja Cyman Czekam na wiersz, czołem
Maja Cyman Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 @Magdalena nie wiem czy potrafię
Rekomendowane odpowiedzi