Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• trzeba sztuki grać z podtekstem i miast gadać coś powiedzieć scenki ważyć intelektem i dla znawców i gawiedzi   uwspółcześnić sztuki Mrożka Nowaczyński dziś się kłania  Kobylina kpina ostra aktualna już do grania   niechaj chichot mknie po sali płynąc z gardeł a nie z losu już publika nie nawali wolność słowa raj dla oczu :)))
    • Wiesz ten wiersz jest zwyczajnie Wasz....na chwilę tylko jest z Wami ...bo kiedy jest dobry czas ...chwila ...pióro ..atrament i oczy skrywane lękiem że to może ułuda....że się może nie uda....bleble.. @Bożena De-Tre Dobry wiersz...i ten ''inspirator'' ciekawy musi być..bo wymagający. Jest zatem nadzieja.....pozdrawiam.
    • @UtratabezStraty Jest nawet hymn ruchu oporu: Pozdrawiam :-)
    • @Łukasz Jasiński   ojej.. to tak dużo na raz, że nie wiadomo gdzie tu zacząć Cię przyjacielu pocieszać; wiesz co już mam: podam Ci tutaj moje prawdziwe dane na znak propozycji szczerej przyjaźni - tym sposobem okażę, że nie wszyscy muszą chcieć w internecie anonimowości - tyle mogę zrobić i wiem, że to Cię ucieszy.. Roman Brosch Rothenbühlstr. 10 71364 Niemcy tel. 888-244-939 na portalu "Twoje Wiersze" jestem jako RoMiś, bo "Groschek" był zablokowany napisałem na 2 innych portalach, które zakończyły nagle swoją działalność aż 470 wierszy, które powoli będę też tu publikował, jeśli nic nowego nie będzie chciało wpaść mi do łba - zadowolony?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...