kb. Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 więcej tak jaskrawych przyjaźni nie popełnił na obrzeżach własnej wyobraźni w sercu jej miasta czy całkiem platonicznie nad korkiem butelki którą zapełnił wytrzeźwiały szmer kończy jak ostatni półżywy gwóźdź do różano-słonecznikowej trumny 1
Gość Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 @bess_enger tzw. 'zatrzymujący' na dłuższą ucztę wiersz. Już od wczoraj go czytam. Będę tu wracać. Thx Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kb. Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Calluna, dzięki za zauważenie przyznaję że ja też sobie tutaj przez ten nieodległy czas wracam. ponoć dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi ale do wierszy chyba można Pozdrawiam
Gość Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 @bess_enger tez wróciłam po raz drugi,wytrzymałam tydzień, aż tyle bo nie miałam zasięgu tam gdzie byłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma co walczyć z demonami.To najlepszy portaldo usłyszenia
Gerber Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 Mocny tekst, podoba się, ma w sobie uderzenie pięści, a po niej opadającej refleksji.
Gość Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 @bess_enger czekam na kolejne wiersze, do tego kilkakrotnie dziś powracalam.Pozdrawiam
kb. Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) @Gerber uderzenie? być może tak, jednak w myśl zasady "uderzenia się we własne" .. ego? dzięki za czytanie, pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @calluna dzięki. to ważne wiedzieć, że ktoś czeka. jednak czeka. pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 1 Grudnia 2019 przez bess_enger (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi