Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Achilles_Rasti smutne tym razem...
    • A dana kana, i wody do wiana kana da.    
    • wrócił   odłożył buty pod drzwiami   starannie   jakby bał się że obudzi dom   matka spytała czy jest głodny   nie odpowiedział   usiadł przy stole   łyżka uderzyła o talerz   drgnął   nikt niczego nie zauważył   albo wszyscy udawali   całą noc   trzymał ręce jakby nadal kogoś niósł
    • ~~ Pozostałaś jedynie wspomnieniem tamtych lat, przesiąkniętych miłością. Dziś już po niej znikły nawet cienie - słowo kocham między nami ością ...   To się stało z dnia na dzień; kiedy to wczesną wiosną wyszłaś z domu, nie mówiąc dokąd ...   W dzień następny już się spakowałaś - na noc także wybyłaś gdzieś z domu ... Cóż ja mogłem przeciw tym wyrokom?   Pytania - co się dzieje - bez odpowiedzi - z plotek słyszę, co mówią sąsiedzi; że gdy ja w delegacji służbowej, Ona wiodła bardziej, niż rozrywkowe życie,  na dni parę znikając z domu ...   Wcześniej zatem nosiła się z zamiarem odejścia na zawsze ode mnie ...   Jakiś czas było mi nieprzyjemnie; że mieszkałem z nią pod jednym dachem - gdy jej miłość była wielkim krachem, podzielona między dwa ośrodki ...   Ja nie będę więc na koniec słodki i wypowiem, co myślę tu o niej ... - Szczęśliwości z innym, na swym łonie ...!! ~~
    • Dziś w butelce trochę wody szczeka   spijam z kielicha Bożego trochę goryczy   i odchodzę   może coś zmienię w krew.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...