Piotr_Mogri Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 nieprzenikniona noc puszczyk przysłonił księżyc skrzydłem
tygrys_pietrek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 podoba mi sie ma klimat. o co chodzi z tym puszczykiem ? zauwazylem ze czesto pojawia sie w twoich haiku. pietrek
Piotr_Mogri Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Puszczyki są dość pospolite. Jeżeli wybierasz się na leśne (i nie tylko leśne), wieczorne wędrówki to możesz zobaczyć tego ptaka chociaż pewnie częściej usłyszeć. Piotr
tygrys_pietrek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok jesli to twoja tajemnica to masz do niej prawo pietrek
Piotr_Mogri Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok jesli to twoja tajemnica to masz do niej prawo pietrek Nie bardzo rozumiem. Sęk w tym, że czasem zdarza mi się opuszczać przytulne miejsce przed komputerem i wówczas napawam się światem w jego naturalnej formie, która jest doskonałą inspiracją haiku. Żadna tajemnica. pozdrawiam Piotr
Rekomendowane odpowiedzi