Witold Szwedkowski Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Paweł Artomiuk Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 W sumie daje do myślenia... :-)
jan_komułzykant Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ---------------> OT DANO PONADTO <--------------- 1
Gość Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Annie Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 Dla mnie to jest tak: t - to oś czasu. Ponad ( poza) czasem jest Astral :) Przestrzeń duchowa, wiec jak najbardziej pasuje na Wszystkich Świętych Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Paweł Artomiuk Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Mnie się w pierwszej chwili skojarzyło z Poland i kierunkiem wschodnim. Edytowane 1 Listopada 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2019 @Witold Szwedkowski A może lepiej by pasowało słowo poza? A może i nie. Pozdrawiam.
Witold Szwedkowski Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O właśnie, kontekst! Bałbym się, że to zbyt dwuznaczne. ;-)
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2019 Klawiatura i kartka. Poza zasięgiem piszącego. Pozdr. @Witold Szwedkowski. I strzałeczki - to strzał w dziesiątkę. Myśl piszący. Dobra lekcja pod względem merytorycznym i kształcącym. Pierwszy raz odważyłam się Witku, coś napisać o Twojej twórczości - no może nie pierwszy, ale na pewno pisałam go z pewną nieśmiałością".
Rekomendowane odpowiedzi