Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 z czego jest zbudowane skąd czerpie swą moc która świat upiększa wiem wiem moi najmilsi zamyślenie was gnębi myślicie o co chodzi powiem ale za chwilę tylko upewnię się że wszystko gra o/k już wiem - mogę wam zdradzić swą tajemnice chodzi o proste słowo - kocham 3
iwonaroma Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Słowo proste a magiczne. Są jednak tacy, którzy reagują na nie niedowierzaniem, śmiechem- nerwowym, a nawet agresją. To nie teoria, wiem, bo doświadczyłam. Na kochanie potrzebna jest oddana przestrzeń, a wielu jest po prostu - zamkniętych... Edytowane 30 Października 2019 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło cię widzieć - taki ludzi którzy się krzywią na słowo /kocham/ nazywam trudnymi. Dzięki za przeczytanie i głosik. Kolorowych snów życzę. @Nieznajomy Niewidzialny - dziękuje serdecznie.
23. Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 @Waldemar_Talar_Talar Proszę bardzo ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje za owe podobanie - Dużo serdeczności ci życzę.
Lahaj Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar jest puenta jest forma dyskutuje z treścią, słowa kocham poznałem etymologię, wzięło się z dotykania i rozkoszy. Być może nie każdy ma ochotę na powyższe. Przestrzeń do kochania jest potrzebna. Milosc i kochanie w moim odczuciu się mocno przecenia i mocno trywializuje zarazem w kulturze zachodu. Edytowane 31 Października 2019 przez Lahaj (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ciekawie napisany komentarz...tylko nie zgodzę się że kochanie się przecenia - chyba że takie za pieniądze... Dziękuje za przeczytanie. Pozdrawiam i ciepełka życzę zwłaszcza jutro. Edytowane 31 Października 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Lahaj Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 @Waldemar_Talar_Talar chodziło mi o kochanie rozumiane w sposób romantyczny. Regulowane dopaminą. Kochanie dojrzalsze regulowane oksytocyną i wazopresyną nie jest dzisiaj w cenie a szkoda.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2019 @Lahaj -witam - dziękuje za przeczytanie oraz ciekawy komentarz. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi