23. Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Nie podpalam się i cichnę bo wasza sztuka ognia nie bierze nie moja, nie na poważnie od środka milczę, żebyś pamiętał jak siedzieć. Dla ciebie to komfort w strefie buduj i zostań, lepiej nie wiedzieć zamknij okna i drzwi dla gościa postaw serca jak kamienie a na szklanych murach stanąć mi nie przystoi w niedzielę. I to istny pałac, jest twój masz w nim przyjaciół i żona lub mąż zastawia stół marną ozdobą, zjadłem jej pół bo podobno tak trzeba, wzlecieć mielić ziarno, aż popiół abo kulturalniej kupa spraw żadnej sztuki, sztućce i wół. 3
Koziorowska Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Skomplikowany, trudny tekst - takie lubię. W powyższym znajduję coś dla siebie. Pozdrawiam, dobrego wieczoru życzę. 1
23. Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za tak szybką aktywność! Pozdrawiam i również życzę wspaniałego wieczoru ;)
Gaźnik Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 @Nieznajomy Niewidzialny znowu piszesz fantastycznie NN :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi