Magdalena Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) spokój starszych Pań sprzedaj mi działkę tego co biorą żeby iść stać mówić dawać brać na spokojny sposób ach sprzedaj mi jestem zmęczona talią nogami i głodnymi oczami pumy ogień mnie upokarza jestem upokorzona niepewność piękna potrzebuje męskich dłoni do robienia ognia a ogień mnie upokarza a więc jestem upokorzona Pani starsza się uśmiecha a więc jest uśmiechnięta? Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Magdalena rozwinęła o ostatnie 2 wersy (wyświetl historię edycji) 1
Maja Cyman Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @Magdalena ta działka sporo kosztuje....słyszałam
Magdalena Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @Maja Cyman Tak pół życia trzeba na nią pracować
Maja Cyman Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @Magdalena nie mamy co się oszukiwać, prawda?
Magdalena Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @Maja Cyman Tak jest, pozostaje cierpliwie czekać.
mikikzw Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Myśl, temat świetny! Jedyne do czego bym się przyczepił to sposób pisania... Trochę jak ś.p. Wisława Szymborska, "po dziecinnemu", tzn. prosto i nie zawsze przenośnie pełnią rolę przenośni a po prostu nie potrzebnego, zawiłego ględzenia o tym co się chce przekazać. Niech Szanowna Pani pisze, bo pisze Pani pięknie, lecz nie zapomina o prostocie poezji i przede wszystkim Pani własnego stylu tworzenia utworów. :) Pozdrawiam
Magdalena Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Witaj, szanuję Panią Sz. ale mam innych, dziękuję za głos choć nie wiem co do końca chciałeś powiedzieć. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi