Witold Szwedkowski Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Brajan, Alan, Natan, Jonatan, Denis, Aron, Viktor, Viviana, Ariel, Amelia, Blanka, Amanda, Nikol, Nikola, Nikolas, Rita, Sandra, Vanessa, Sonia, Jessica, Bella, Karyna, Alex, Kłentika, Beniamin, Kewin, Xavier, Dżesika, Doriana, David, Maya, Marika. Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Witold Szwedkowski (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 @Justyna Adamczewska Nie bierzesz Justyno pod uwagę, że to mój wiersz i własne odniesienie. Nie rozmawiam z kalendarzem tylko z Klarą jak kiedyś Mickiewicz z Marylą, choć było sakamuflowane M... . Każdy wiedział o kogo chodzi. Ale ja nie jestem Mickiwiczem więc się odsłoniłem.
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Rymy mało, hmm, kąsek kwękne ;) - z oczątku brak, óźniej hurtem i to po częstochowsku, ale cóż, przykuc słowiański, więc chyba wszystko jest na miejscu ;) No i rytm zachowany - całość ładnie płynie: kucać kuca, ale leżeć nie siada. Pozdrawiam.
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grzegorzu, wybacz, jeśli uraziłam. Wycofuję i koniec. A I NIE WIEDZIAŁAM, ŻE TO tWÓJ WIERSZ, JEST WITOLD SZWEDKOWSKI PODANY JAKO AUTOR. Ale już znika mój post. 1
[email protected] Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 @Justyna Adamczewska Justyno już Ci odpowiedziałem, czytaj u Siebie. Nie ma sprawy, po prostu nieporozumienie. Na tym portalu o nieporozumienie jest jak widać łatwo, jest zbyt skomplikowany w obsłudze.
iwonaroma Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 I tak siedzimy, my Słowianie, w przykucu, nawet w kwestii nadawania imion :) 1
Rekomendowane odpowiedzi