Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• pod górkę i zhorki w uskoki szczeliny w rysę na dwa palce borówek gęstwiny na rżysko i w łajnie marzenia po rosie wśród gadzin w wyrębie w ciernistym zagonie po lodzie i w brei pion trzymany w piargach skaleczeń zadrapań dla stóp pełen zasięg rozgrzany granicie gwałtowny ruczaju w zawiłym chomącie dla mammałyj w raju stromizny jak w szklance po połaci śniegu z piramid zadymek haustami z kipielą        
    • Ładne, niepokrętne wyjaśnienie. Pierwszy wers przypomina mi tytuły naszego szanownego kolegi Waldemara. Prawda nie musi boleć, jeśli potrafimy z nią żyć. Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zegarmistrz światła purpurowy.   Kiedy zobaczymy zerwany cyferblat, koszmarek zamienia się w romantyczny obrazek. Pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @hollow man bracie! zaskakujesz mnie co... wątek ;)
    • @iwonaroma Jako, że lubię twórczość Fredro i mile wspominam "Królewnę pizdoloną" w wykonaniu Olbrychskiego, tak jakoś nie porusza mnie opinia producenta kiczu dla pospólstwa. A, że jeszcze tak dodam, bo mi poleciałaś ad personam odnosząc się do nicku - ja odniosę się do Twojego awataru - też, jakże wymownego i spójnego z kontekstem pozostałych moich wypowiedzi pod kątem Twojej twórczości.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...