Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie ja, nawet w najskrytszych Twych wyobrażeniach, bronmus. Nie ja. Już kiedyś pisałam pacyfistką jestem.
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam sobie wyobrazić? No, a co jeśli natura pozbawiła mnie wyobraźni? Pozdrowiam Magdaleno. Dysputy o mnie poza mną? Oj, przykre. :(((
Magdalena Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie nigdy poza
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poza pozą, ale powiało grozą.
Magdalena Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poza poza gospodynią Nie wartało by nawet ino kruszyć kopię dobrodzino takie tempe, ciche ostrze gospodzino
Justyna Adamczewska Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano, Magdaleno. Dzięki za staroplszczyżnę. :)) Spokój już panuje. J.
Rekomendowane odpowiedzi