bronmus45 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 ~ Komediant czy też błazen zyskują uznanie gdy potrzebny im talent jest "na zawołanie". Natomiast nieudacznik w tym to samym celu musi mieć do pomocy drużynę klakierów. Uznanie, czy też sławę wolałbyś uzyskać? A może te dwa na raz, obrazy osoby? Są na to znane przecież, skuteczne sposoby, aby tylko obłuda nie ziajała z pyska. Ta bowiem za czas jakiś będzie rozeznana - ty z cokołu spadając, potłuczesz kolana .. Więc pomyśl już, jak życie swoje poukładać - weź się zatem za siebie. Przestań bzdury gadać .. ~~ 2
Magdalena Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Ja Stańczyka chciałabym rolę jeszcze się czapka podoba jeszcze nie drażnią dzwonki tylko kolego coś całkiem prostego króla mi wpierw daj takie wiesz, drugie ego
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W talii kart przeznaczenia jest król, błazen także - czasem w jednej osobie mogą być. A jakże ..
Karol Żandarski Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak u Miłosza: "Możesz go zabić, narodzi się nowy. Spisane będą czyny i rozmowy" :) Całkiem całkiem. Ale jedna kropka. Pozdrawiam.
Magdalena Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Prawdziwym królem jest prawdziwy błazen śmiesznie oklepałam swoją własną frazę Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Magdalena błąd (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwie kropki - celowo dodaję po wielu słowach kończących teksty. Ni to wielokropek - ni to "amen" - daję czytelnikom szansę na zastanowienie się .. a może by tu coś jeszcze dodać? To taki mój "wynalazek", któremu wielu już się dziwiło, ale też zdarzają się tacy, co przyznają mi rację - ot, co ..
8fun Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. działał ten Dobre .. :)
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - jak dobre, to .. smacznego!!! :-))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 21 Czerwca 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
8fun Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może by, jakoś nazwać ten znak interpunkcyjny? Moja propozycja "dwukropek poziomy" :)
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem za!!! czyli tak wygląda dwukropek poziomy .. (nazwa autorstwa 8fun) PS - a może wykombinujesz nazwę pochodną od Twojego nicka?!! - na przykład "funek".. no nie, bo i mój udział w tym jakiś jest, to może bronfunek? Edytowane 21 Czerwca 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja propozycja - tropek
Magdalena Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też ładnie
Magdalena Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 no to tym myśleniem "torek"
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mało ładnie!!! - piknie!!! - bo to jakby trop wielokropka, lub pijany dwukropek (trupek) .. T R O P E K .. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 21 Czerwca 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji) 2
Magdalena Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Panie kolego konsylium albo trochę Miodka i jedziesz z dodrukiem słowników 1
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hi .. hi .. hi - "nie chcem, ale muszem"
8fun Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "8" to nieskażoność "fun" to z ang. zabawa. Nazwa pochodna... Oj, ciężko będzie...
Magdalena Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2019 Kolega 8fun zaspał na konsylium 1
Rekomendowane odpowiedzi