23. Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nam nie trzeba rozczulonych tkliwych podłużnie piórem czarnym atramentem jak oczy listów miłosnych na półce przy lampce jasnej nocy jak twoje na mnie w południe wzrokiem błądzących zaśnięć mógł zapomnieć czy stąd pójdzie? prawie zawsze dotyk sprawi wszystko uśnie byłem taki markotny byłam taka na później lepiej nic nie zrobić żeby było smutniej! A czerwcowej oglądam się za Tobą a same gwiazdy i w czerń mnie ciągnie bo coś twoje we mnie ciągle patrzy... 3
Magdalena Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ostatnia zwrotka jest ciekawa mogłaby być osobna, pozdrawiam 1
23. Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) Starałem się połączyć różne smaki i spójnie zestawić to w jeden wiersz. Pozdrawiam serdecznie ;)
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre wersy, czytam je jak "niezrozumienie siebie wzajemnie". Wesz, co fajne jest w Twoim wierszu - takie niedomówienia, niedopowiedzenia, Wyrwałam z kontekstu, jednak ten wers - no zastanawia. Miło było poczytać. J. Pozdrawiam NN. J. 1
Czarek Płatak Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Fajnie to wyrymowałeś. I liryzmu też tu sporo ;) Pozdrawiam! 1
Magdalena Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, pozdrawiam 1
23. Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję ;) Całkiem szybko mi przyszło, czyli najwyraźniej byłem spragniony tego pisania ;) Pozdrawiam ;)
23. Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo miło mi widzieć Ciebie tutaj ;) Pozdrawiam <3 1
Magdalena Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie trzeba mi serc jestem gościem krzesło wystarczy może być kot do kolan 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie również było fajnie i miło czytać Twój wiersz. No to spokojnego wieczoru. J. 1
złote serduszko Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 śliczny . bardzo miło i przyjemnie się go czy ta przy okazji zapraszam na swój profil 1
23. Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję. Zaraz siądę przy kawie i sprawdzę ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi