Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @APM A mi miło, że się zatrzymałeś @Charismafilos Dziękuję. Nigdy tak dokładnie się im nie przyglądałam.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - cieszy mnie twój komentarz - znaczy wiersz nie nudził - dzięki -                                                                                                                             Pzdr.
    • A mimikra? W gnoju losy... Łyso? - Lujon*, gwarki mima.   *Mancini (i nic nam)    
    • ~~ Jeden nadyma kibolską klatę - Inny jadem nas truje ... To stało się dzisiaj rodaków światem - Piekło na ziemi gotując ... Lecz cóż - takich nam zesłał Suweren W ten wspólny nam - ponoć - teren ... Tradycja Narodu dumnego przez wieki Stacza się, nie bacząc honoru ... Przyszłość dla potomnych - w obrazie dalekim Tak niejasną, jako cienie boru ... Co w nią wmurujemy - my - w dzisiejszym czasie To zastaną oni - niczym krew w bajpasie ... Lecz Pierwszy Obywatel wiąże z innym światem Swoje, burzące czynności ... Robi to świadomie, jak król Bera w Sodomie wieńczący niegodziwości ... Sodoma i Gomora w polskim prawie od wczoraj - czyli od rządów PiS-u ... A ten tam - na świeczniku - prócz dzisiejszych wytyków - nie wstydzi życiorysu!!! Lecz cóż - takich nam zesłał Suweren W ten wspólny nam - ponoć - teren ...   Lecz cóż - takich nam zesłał Suweren W ten wspólny nam - przecież - teren ...!!! ~~
    • @Arsis widzę że mam do czynienia z prawdziwym znawcą  Ja wiem że jest piwo 0 to lubię najbardziej i inne ciemne jasne i obrzydliwe karmelowe 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...