Filomena Opublikowano 20 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Słońce na murze maluje cienie jasnym promieniem ciepła
Barbara_Pięta Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Przemawia do mnie. Oj, chciałoby się trochę słoneczka :-))) Jestem na tak, papa :-))
Emalka Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Słońce jak bardzo mi go brakuje,,, czasem to sobie myślę że mogłąbym być niedzwiedziem i przesypiać zimę.. presz z zimą słońce wróć.. dziękuję za mały promyczek..cieplutkie:)
Filomena Opublikowano 20 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 To jest pierwsze haiku w moim życiu :P mam nadzieję, że się wam podoba :) Pozdrawiam
M.Senecki Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem może się to podobać. Ale..........drugi i trzeci wers to juz tylko komentarz a nie obraz tego co widać. Zmień to i będziesz miała haiku.
Izabela Bogocz Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Piekne to masz jeszcze chwila i bedziesz slawna!!pare bledow ,ale mysle ze i tak jestes dobra paaapapp
Barbara_Pięta Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 też tak myślę :-))) Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi