Tlen.
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Berenika97 2 094
@Wiesław J.K.Napisałam "delikatnie kpisz" - i to mialo być dowcipne. :))) Nie miałam takiego zamysłu, aby ich bronić. :))) Dziękuję za odpowiedź.
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez hania kluseczka · Opublikowano
zaspokajam twoją podstawową potrzebę poszukiwania źródeł wyparcia własnych niedoskonałości na cmentarzach lub u księdza po kolędzie który mnie całuje w rękę choć już nie widzę okoliczności łagodzących nie jesteś sam jestem jedynym fundamentem twojego życia podczas ejakulacji -
Przez _Maryanne_ · Opublikowano
Filon/on z miasteczka Kocibąk, flirtował lubieżnie z Jadwigą. Kto inny drzwi uchylił, i człowiek się pomylił... Pogwarzył więc milej z czepigą. -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
lubię październik bo jest piękny swoim spokojem mnie urzeka szelestem zwiędłych rdzawych liści przypomina że ktoś mnie czeka :)) -
Przez wierszyki · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
No tak. Kołnierze mogą kryć swoje tajemnice. Dziękuję za żywiołowy komentarzZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tak. Potrafisz wiele zrozumieć. Dziękuję Zwykła rozmowa to czasem towar luksusowy. Pozdrawiam serdecznie Dziękuję @Tectosmith pozdrawiam -
Przez Wiesław J.K. · Opublikowano
@bronmus45 Wypada podzielić się tym winem z sąsiadem, przecież jabłka były z jego ogrodu.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiele lat temu moja matula robiła wino z winogron. Pamiętam ten proces, ponieważ jako dzieciak codziennie obserwowałem co się w szklanym baniaku dzieje. Momenty samej fermentacji były bardzo ciekawe, bąbelkowe i zapach ze szklanej rurki się wydostający przyprawiał o pokuszenie. Moja siostrzyczka i ja podpatrzyliśmy jak matula gumowym wężykiem nabiera wino z baniaka do butelki i później to samo zrobiliśmy bawiąc się w wizytę w karczmie z wiadomym rezultatem. Powiem szczerze, że kosztowanie tego wina było lepsze niż picie kwasu z ogórków kiszonych, które były dla nas substytutem wina, a który to kwas ogórkowy przyjazny straganiarz nigdy nam nie odmawiał , zanim do prawdziwego wina się dobraliśmy.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi