Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) kto u władzyten nie marzybo ma wszystkowszędzie bliskolecz ja wolęswą niewolęw której marzeczasem płaczęale szczerzenie na papierzektóry gdy znudzito się wyrzuciwolę być sobąnie deptać nogąswojej racji na trudnej stacji Edytowane 7 Maja 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Bogdan Brzozka Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne słowa - cóż wart byłby świat bez marzeń - człowiek żyje po to by dążyć do czegoś, gdyby miał wszystko podane - ot tak - jakież by to życie było puste... Pozdrawiam serdecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje Bogdanie - miło żeś zajrzał. Dziękuje za to i za serduszko. Pozd.
Gość Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Witaj Waldku :-) Ale trafnie to oddałeś. Bardzo ładny tekst. Przemawia przez niego autentyczność przekonań. Ostatnia zwrotka bardzo inspirująca. Świetny tekst! Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje za wizytę i za serduszko. Cieszy mnie że się spodobał. Pozd.
wjola Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 punkt spojrzenia godny polecenia :) ( gdzieniegdzie ę odmówiło posłuszeństwa ;) )
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki za odwiedziny są miłe. Dzięki za wszystko co pod wierszem. Pozd.
Gaźnik Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 Świetny wiersz i zgadzam się z przesłaniem
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło przeczytać taki komentarz - dziękuje za to i za serduszko. Pozd.
duszka Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż mnie uderzyło (w pozytywnym znaczeniu) to sformułowanie! Dla mnie mógłby być to tytuł tego wiersza, w którym właściwie uzasadniasz tę niezwykle głęboką (i szeroką) wypowiedź. Naprawdę pięknie :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Duszko - miło że czytałaś - dziękuje za to i za serducho. Słoneczka życzę.
Rekomendowane odpowiedzi