Marek.zak1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 O tym, na co stać faceta, Świadczy jego kobieta Znalezione na jednym z for i lekko przetworzone.. 1
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może podałbyś jednak autora oryginału?!! Bo to przecież podstawowa zasada, albo .. posądzenie o plagiat
Marek.zak1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor był pod nickiem KAG43. Plagiatem byłoby, gdybym określił się, jako autor. Jestem autorem tejże miniatury, natomiast myśl moja nie jest. W oryginale nie było "kobieta" lecz "żona".
WarszawiAnka Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 A jeżeli to hetera - czy ma męża-bohatera? :) 2
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) gdy kobieta jest prima każdy facet przy sobie ją trzyma ;))) Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Marlett (wyświetl historię edycji) 2
Marlett Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kobieta nie jest na własność :)
Marek.zak1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Moja żona, siostra, narzeczona, matka",. nie oznacza, że jest moją własnością.
beta_b Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku, schematyczne i pełne kompleksów, rozumiem skrót myślowy, ale tym razem NIE. Może stłumaczy się lusterko. bb
Marek.zak1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ---------------------- Kłania się pierwsze prawo erystyki: doprowadź tezę przeciwnika do absurdu i wykaż że nie ma racji i jest tak naprawde idiotą. Poza tym, w większości języków europejskich, które znam, nie stosuje się słowa "żona", lecz "moja kobieta". Tak na szybko: Ma femme, mi mujer (nie esposa), meine Frau (nie Ehefrau_) itp. więc w ogóle nie rozumiem, o czym piszesz.
Marek.zak1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. --------------- Autorem jest kobieta, co napisałem we wstępie. Ja tylko ubrałem w dwuwiersz i spytałem o zdanie.
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to, poczęstuję ciebie takim "na kolanie" wymyślonym dwuwierszem: O tym, na co stać faceta zaświadczają ... kondomy w pakietach . Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się czytać ze zrozumieniem, ale nie znalazłam wstępu, w którym jest mowa o autorze - kobiecie. Ale w zasadzie nie ma to znaczenia, nie pociąga mnie myśl, nic nie wnosi do życia. Pracujesz w mordo, nie wiem jako kto ani gdzie - ale szukam chętnych do wsparcia fiesty balonowej w Legionowie, 100 lat miasta. Jeśli coś możesz podpowiedzieć, pomóc, pisz na PW. Daje w pakiecie loty balonem. bb
WarszawiAnka Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @Marek.zak1 , @beta_b : Dziękuję. :)
iwonaroma Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 mówi się, że za mężczyzną znajduje się kobieta i to jest prawda, choć feministki pewnie się oburzą :) jeśli i kobieta jest dużo silniejsza niż facet - zniszczy go a jeśli jest tylko ciut silniejsza... i kocha... stworzy dla niego podwaliny :) 1
iwonaroma Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Wychodzić za mąż - to wybierać świadomie miejsce za mężczyzną. On prowadzi a ona go wspiera. Jeśli tego nie ma a jest tylko antagonizm - nic z tego nie będzie. Oczywiście wolą kobiety jest, za kim stanąć :)
Marek.zak1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ----------------------------- Może nie być silniejsza. Ważne, żeby go kochała i wspierała.
Marek.zak1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ------------ U feministek masz przechlapane:). Oczywiscie tak jest, bo rywalizacja z własnym mężem / żoną przeważnie działa destrukcyjnie na związek.
iwonaroma Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) przechlapane mam nie tylko u feministek :)
Marek.zak1 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tak jak ja. Bycie kontrowersyjnym tak ma.:) 1
iwonaroma Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt :) niektórzy nas lubią, inni wręcz przeciwnie ;) grunt - to robić swoje, aż nas stąd zabiorą ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi