Kilgore Monroe Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Skończył ci się fart serce chwycił żal plan twój trafił szlag trwożysz spojrzeć w dal nie martw siostro się przecież masz Plan B! Z pogubionych wątków wyrwiesz strzępy spraw zaczniesz od początku w końcu powiesz tak pokaż siostro gdzie słynny jest Plan B! Ufam mocno ci jestem za pan brat chcę dla ciebie żyć zwiedzać cały świat będę szybciej biegł więc masz ten Plan B? Martwię się za dnia nocą widzę mniej słyszę go w mych snach wskazać mi go chciej nie mów siostro że zgubiłaś Plan B? Czuję w sobie moc wskrzesić mogę świat umiem zgasić noc z tobą za pan brat jest ci bardzo źle? nowy stwórz Plan B!
Nata_Kruk Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak dla mnie, za dużo w treści, określeń... plan B... Jednakże, jakby nie było, w każdej okolicznej "ości", dobrze mieć ów plan "B". Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Don_Kebabbo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dedykując Ć Coś mi się tak zda Coś tak zda się mi to Że gdy szlag plan A To prócz B jest i Ą ;) 2
Rekomendowane odpowiedzi