Tomasz_Biela Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) chodź wleję ci rozbieraj się powoli żebym mógł lać na oślep no chodź nie bój się to nie będzie bolało posłuchaj strugi ciepła mydlą oczy ciekną po ciele nastrojowa muzyka jaką lubisz łaskocze skronie teraz możesz już wejść do wanny wypełnionej wodą gdzie płatki jaśminu sypałem bez oszczędności wlałem tobie też płynu do kąpieli o zapachu czarnej orchidei zawołaj mnie jak dojdziesz do spotkania z Afrodytą opowiesz o wrażeniach będziesz się o mnie wycierać aż pot zaschnie jak klej na powiekach Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Tomasz_Biela (wyświetl historię edycji) 3
Deonix_ Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Przeczytałam "Perwersja (...)" i oto jestem :)) Początek świetny, później już trochę gorzej, te wyszczególnienia jak dla mnie za bardzo zwalniają akcję i momentami są dla mnie mało plastyczne, tak jak chociażby ta nastrojowa muzyka, którą to adresatka lubi. Czytam to sobie jako produkt (przepraszam, brzydkie słowo) syntezy erotyku i bajki, ale chyba bym wolała, gdyby ten wiersz był czystym erotykiem. Do poczytania :) 1
Marlett Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Ciepły wiesz, erotyk z dozą humoru. wlałem ci też Jednak gryzie mnie ''ci". PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czas. Zastanawiałem się nad muzyką, ale zostawiam póki co. Pozdrawiam t.
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki M :) pozdrawiam t.
kaktusv8 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Fajne z jajem ale też z sensem. Wyrzuciłbym "tobie" z piątej zwrotki (tam już wiadomo o co kaman). Czytając pomyślałem, że fajne pod muzykę, nie rezygnuj z tego pomysłu. Pozdrawiam
Roklin Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zaczyna się ostro, perwersyjnie, jak w tytule, ale potem mocno łagodnieje. Coś jak twórczość młodych i starych rockmanów. Moim zdaniem napięcie opada aż za bardzo, bo za dużo w tym o kąpieli, a za mało dla wyobraźni. W sumie... dosyć letnie to. A zdążyłem się już nastawić na coś mocniejszego. Ale to tylko moje wyobrażenia. Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Hmmm... nieźle, tak może wyglądać.."perwesrjsa ciepła".. peel kusi, 'ściąga ofiarę/wybrankę' pod swoje skrzydła, gdzie płatki jaśminu... :) bez ograniczeń.. do chwili, w której.. "będziesz się o mnie wycierać".. aż...(?) Całość, pozytywnie zaskakująca. Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto I do kogo itp itd to już zostawiam odbiorcy. Klej może zmienię a może wywalę. Dobrze że do przełknięcia. Pozdrawiam t.
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. O muzyce pomyślę. Może kiedyś. Pozdrawiam t.
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za pozytywne odczucia. Tak miało być. ;). Pozdrawiam t. 1
Rekomendowane odpowiedzi