Tomasz_Biela Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 szaleję z radości budzę się rano mogę łaskotać spokój doprowadzić do szału pod kołdrą zachowywać niepełnosprawność poranioną promieniami słońca krztusić deszcz w sobie szaleję z radości deszcz wykrztuszam łzy w bańkach mydlanych dobrze by było zamknąć wszystkie rany och szaleję z radości kiedy embrion przygotowuje się do życia zaczyna boleć ranny poranek szaleje z radości 3
Marlett Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Radość rozpiera wiersz. Dobrze i zdrowo tak poszaleć o poranku i mieć energię na reszę dnia. :)) PozdrawiaM.
Alicja_Wysocka Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest ładne, szczególnie u facetów. Mam na zdjęciu tatę jak płacze. Gdyby nie ono, nie wiedziałabym, bo nigdy tego nie widziałam u ojca. Takie tęczowe łzy, muszą być bardzo prawdziwe i szczere. A mówi się, że mężczyźni nie płaczą, a właśnie, że płaczą, tylko nie tak po babsku, z byle powodu :)
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze jest się obudzić rano. Zmartwychwstać. Dziękuję. :) Pozdrawiam t.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Płaczemy tylko albo się chowamy albo robimy to po prostu. Dziękuję za czas. :) Pozdrawiam t.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak uważam, że ograniczyłem do minimum szaleję. :) Dziękuję pozdrawiam t.
Rekomendowane odpowiedzi