Joachim Burbank Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 zdrapuję z twarzy szron melancholii próbuję wyłączyć resztki naiwnego snu o przyszłości pięknej gładkiej jak twoje dłonie zamykam się w sobie bo tylko tam czuję się jak w domu igram z ogniem jak mieczem tnę zarośla gniewu co dnia padam z nóg wprost w objęcia złego gdzieś w oddali jaskrawe słońce rozświetla mrok schodzi do mnie by podać rękę pomaga wstać i ruszyć w nowy dzień 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Witaj - podoba mi się - zamykam się w sobie - ciekawe. Udany wiersz do mnie przemówił. Pozd.
Joachim Burbank Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, dziękuję!
Joachim Burbank Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki!
beta_b Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, zabieram, bb 1
Joachim Burbank Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokąd zabierzesz? :))
beta_b Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do pamięci :D w zasadzie już się wryło. :) bb 1
Nata_Kruk Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... skoro tak, trzeba ruszyć.! Czytałam bez ukośników i takiej treści zostawiam punkcik. Pozdrawiam.
Joachim Burbank Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za celne sugestie. Przed publikacją trochę okroiłem, ale widzę, że można skondensować jeszcze bardziej:) Pozdrowionka!
Rekomendowane odpowiedzi