bronmus45 Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) ~ Kobieto - co plotki uwielbiasz nad życie Królowo - Ty rządzisz ponoć znakomicie Aniele - gdy trzeba Ci stroje kupować Diablico - jeśli inna zechce konkurować Motylkiem powabnym - dla trutni zbyt wielu Lisicą przebiegłą - w dążeniu do celu Niepojętą tajemnicą, grymaśną i płochą wobec swego wybranka. Nawet kiedy kocha. ~~~ Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Edytowane 8 Marca 2019 przez bronmus45 Nieudane próby wypośrodkowania grafiki. YouTube nijak się "nie poddaje" i uparcie trwa po lewej stronie, więc i inne części tam umieściłem. (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Bronmus, wiersz jest kontrowersyjny :) Czy w dniu kobiet chcesz na dowalić? :) plotkarstwo ; nie wiadomo, czy dobre rządzenie (ponoć) ; koniunkturalność (na stroje), zazdrość, przebiegłość, grymaśność, płochliwość...uffff….. dużo tego :) jak na jeden mały wierszyk :)
Gość Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjmij to z przymrużeniem oka - przecież ja wszystkich Kobiet Świata nie znam. Widocznie trafiałem jedynie na takie, jakie tutaj przedstawiam. I te wszystkie "wytknięcia" nie muszą w końcu być przypisane tylko jednej z nich ... SIEMA!!! Edytowane 8 Marca 2019 przez bronmus45 obrazek (wyświetl historię edycji)
evicca Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Niestety czcionka nie nadaje się do czytania na smartfonie, a już na pewno nie na moim. Mianowicie nie pokazuje polskich znaków, a puste miejsca. Pozdrawiam. :)
Gość Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to ... masz tutaj kopię z inną czcionką: ~ Kobieto - co plotki uwielbiasz nad życie Królowo - Ty rządzisz ponoć znakomicie Aniele - gdy trzeba Ci stroje kupować Diablico - jeśli inna zechce konkurować Motylkiem powabnym - dla trutni zbyt wielu Lisicą przebiegłą - w dążeniu do celu Niepojętą tajemnicą, grymaśną i płochą wobec swego wybranka. Nawet kiedy kocha. ~~~ Edytowane 8 Marca 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
evicca Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, teraz o niebo lepiej. Wiersz mi się podoba, nawet mimo pewnej dozy złośliwości. Z drugiej strony kobiety są różne, takie, jak opisujesz również. Życzę Ci, żebyś zawsze trafiał na te mądre, skromne, wierne i wspaniałe, bo one naprawdę istnieją Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Gość Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za informację, że tamta czionka jest niezbyt czytelną, nie wiedziałem o tych kłopotach. Może podpowiesz jeszcze, jaką najlepiej stosować, aby dla wszystkich była właściwą? 3msie!!!
evicca Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak piszę na komputerze, zawsze wybieram domyślną, wtedy nie ma problemu. Raz zdarzyło mi się napisać ozdobną, ale potem, gdy otworzyłam stronę na telefonie, okazało się, że zadziało się to samo, co u Ciebie. Od tamtej pory nie ryzykuję. :) 1
Gość Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja poprawkę zapisałem werdaną - tak, jak i tą tutaj odpowiedź . Edytowane 8 Marca 2019 przez bronmus45 (wyświetl historię edycji)
evicca Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I jest bardzo dobra, czytelna :)
Rekomendowane odpowiedzi