Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @vioara stelelor Tak właśnie. Trochę się obawiałem, że dostanę komentarz w stylu: "Ludzie umierają, a Ty se jaja robisz". To trochę też o mediach jest. Jeśli porównamy przekaz gazeta/radio/telewizja/internet, to trzeba się zgodzić z McLuhanem: "Medium is the message". Okazuje się wtedy, że kanał i forma znaczą więcej niż treść i wpływają na strukturę wiedzy i obraz świata jaki budujemy w swoich głowach. I tak - cała reszta to próba ochrony przed inwazją treści ze świata, w którym historię tworzy się na potrzeby spektaklu podczas gdy megastruktura kapitalistyczna radzi sobie w każdych warunkach (dopiero po napisaniu sprawdziłem czy akcje Lockheed Martin wzrosły w ostatnim półroczu; wzrosły o 48%).
    • @Alicja_Wysocka   Alu.   ja też zerkam razem z Wami.   czy mi się oberwie czy może nie.   jak masz chwilę czasu to ścisnij za mnie kciuki !   żebym przeżył !   dziękuję Alu.       @violetta   no tak.   piekło też jest wybrukowane marzeniami :)   podobno :)       @vioara stelelor   proszę nie !!!   nie wycofuj się :)   bo coś mi się zdaje, ze potrzebne mi bedzie intelektualne wsparcie.   Twoje :)    
    • patrzysz do lustra we wszystkie ranki a z niego on na ciebie patrzy żyjesz wśród ludzi zakładasz maski czy swoje Ja potrafisz zatrzeć :))
    • @vioara stelelor Leczę się od 15 roku życia - jestem pod opieką lekarza psychiatry - leki biorę - chodziłem na psychoterapię ale nie pomagała - raz jest lepiej raz gorzej - nie wiem jak jeszcze pomoc sobie mogę - emocje przelewam na wiersze 
    • Znów zachodzi słońce nad Bemowem, chmury płyną po niebie ospale. Nieustannie zachodzę w głowę, czemu do malarstwa się nie palę. # Chmury płyną po niebie ospale. Już do snu się szykują ptaki, czemu do malarstwa się nie palę, gdy mam przed oczami widok taki. # Już do snu się szykują ptaki, a mnie pomysł przyszedł do głowy: gdy mam przed oczami widok taki, zamiast pędzlem namaluję słowem. # A mnie pomysł przyszedł do głowy I tak mi się nieśmiało marzy: zamiast pędzlem namaluję słowem. W czym poeci są gorsi od malarzy? # I tak mi się nieśmiało marzy, gdy znów słońce zachodzi nad Bemowem. W czym poeci są gorsi od malarzy nieustannie zachodzę w głowę.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...