iwonaroma Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 potrzebowałby butów z grubą podeszwą i wysoką cholewką a anioł po staremu bosy w dodatku peeling'ują mu pięty nic, tylko latać 3
duszka Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Teraz wiem, jak można rozpoznać anioły (s)pośród nas :) I jak trudne mają zadanie... Bez swojej wrażliwości i wyczulenia nie mogłyby go chyba spełnić... Piękny, dużo mówiący wiersz. Pozdrawiam.
wjola Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 a mnie się ostatnio śniło że latałam bardzo przyjemne uczucie ;)
Gaźnik Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Pierwszy wiersz, na który dzisiaj wszedłem a tu akurat taki. Tak się dziwnie składa, że dzisiaj zupełnie bez powodu zaczęła boleć mnie pięta i muszę chodzić na palcach. :D
iwonaroma Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dzięki i zdrówka też
iwonaroma Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może może ? :)
iwonaroma Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) tak trzymać :) się wiatru :)
iwonaroma Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha, ha :) to już pierwszy symptom... przed wznoszeniem (się) ;)
Marlett Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 anioł musi latać z konieczności w niebie nie ma na buty dotacji PozdrawiaM :))
Maja Cyman Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. anioły noszą glany
Maja Cyman Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie są bose, ciekawe podejscie do anielskiego tamatu
iwonaroma Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) zdrówka
iwonaroma Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to te nowoczesne ;)
iwonaroma Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie są bose w sensie ubogie - to na pewno :) dzięki
WarszawiAnka Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Anioł ma buty wypożyczone. gdy człowiekowi ma towarzyszyć; poza tym leci w dowolną stronę i wtedy kroków jego nie słyszysz... Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetne :) zdrówka
iwonaroma Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre :) filmu nie widziałam, szkoda
Rekomendowane odpowiedzi