iwonaroma Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 co przy urodzeniu tylko bledszym subtelniejszym 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Ciekawie, Iwono. Pozdrawiam J.
iwonaroma Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, też zdrówka I.
duszka Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm... Odbieram to jako "wynik" narastania w nas świadomej pokory, świadomego zbliżania się do coraz czystszej prawdy.... Jej biel, zmieszana z naszym początkowym kolorem czyni nas "pastelowymi"... Zadziwiające, jak potrafisz kilkoma słowami mnie zaintrygować i zainspirować! :)
iwonaroma Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2019 dzięki duszko :) subtelniejemy z wiekiem... choć są wyjątki ;), które krew zalewa ;) zdrówka
wjola Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 może rzeczywiście :) a ja miałam wrażenie że wkrada się szarość ;)
iwonaroma Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) no nie, nie pozwólmy na to! :)
Marlett Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Subtelniejemy, ale też się wzmacniamy, tak to widzę :)) PozdrawiaM.
iwonaroma Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. subtelność ma siłę! :) również zdrówka
Rekomendowane odpowiedzi