Enchant Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) jest dobrze rzucam mrużąc oczy jeszcze nie umarłam (ale nie martw się dzielnie próbuję) na razie wraz z moim entourage ścigamy się kto bardziej chory wart nieistnienia za oręż mając jedynie słońce i łzy nie martw się zobacz jest tyle różnych zjawisk którymi można się stać i nikt nawet nie zauważy zmiany stanu skupienia bo czy ktoś kiedyś widział jak giną okulałe mgły Edytowane 27 Lutego 2019 przez Enchant (wyświetl historię edycji) 5
Marlett Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Enchant Dobrze wszystko ujęte . od siebie dodam; tu człowieka boli a tu gniecie czy to obchodzi kogoś na świecie ? ''za oręż mając jedynie słońce i łzy''' - tak wlaśnie często bywa :( Dobry wiersz. PozdrawiaM. 2
Enchant Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @Jacek_K nie wiem, może dlatego, żeby było bardziej ode mnie, że uczucia itd. Bo jak człowiek, to ginie i tyle razy już to się przewinęło, że nikt nie zwróci uwagi. A ginąca mgła, no nie wiem, może ktoś zwróci :). Dziękuję, dziękuję bardzo za wizytę. @Marlett dokładnie, czy kogoś obchodzi? dziękuję za bycie :) A pana i panią serdecznie pozdrawiam.
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 ładnie, i ładna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne, mgły giną niepostrzeżenie; wyraźniej popcorn pęka, ma większe cząsteczki. bb
Maja Cyman Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. intrygujace 2
Enchant Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2019 @beta_b dziękuję bardzo. Giną, giną, ale co zrobić. Może to i lepiej dla nich, myślę @Maja Cyman kłaniam się w pas, merci :)
bazyl_prost Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...ja widziałem , wczoraj, Między Ostropą a Kozłowem, okolice Gliwic 2
Rekomendowane odpowiedzi