Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @andrew No nie wiem czy mnie się uda.. wciąż wierzyć chcę że życie to piekny poemat… a nasze ślady niech będą tylko naszymi odpowiedzialnymi znakami ktore zostawimy bliskim i tym dalszym co wciąż blisko są pozdrowienia z podzięlowanie Andrzeju @Poet Ka Nie lubię ideałów idę własnymi ścieżkami ale uznaję wielkość tych na granicy” pokoleń” też mieli trudny czas wierzyli że darem jest myślę podobnie a przynajmiej „ chciałabym”  Dostrzec to coś więcej( co łączy pokolenia) Nie dzieli Nas ludzi..,.   Pozdrawiam
    • @Bożena De-Tre ... piękno świata  przysłania codzienność  nie zawsze kwitnie  nie zawsze pokój duszy    błądzimy szukamy dróg prawdy  chcemy być dla innych  nie martwym obrazem ale żywym chlebem  jak słowo Boże    chcemy ... to trochę za mało  ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia 
    • tańcząc we mgle - chwiejne pary w kółeczka choćby bez radości - orkiestra dęta pląsać ospale w matni wirującej ciemne szkła lunatyków - absurd męki przyćmionej nawet po śmierci prochem w grawitacji woskowi tancerze kołowrotem skrępowani... a wiesz że oni mogą przekląć i ruszyć martwą ręką?    
    • Witaj - popieram komentarz A.Between  - też tak widzę i czuję ten wiersz -                                                                                                                                 Pzdr.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...