Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stokrotka ślimaka zobaczyła - Ślimaku, czy ja jestem za dumna? - Tak powiedziała jedna pani chmurna. Ślimak, nie wiedząc, co to duma, odpowiedział: - dla mnie jesteś jak lalunia. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oryginalny wpis - komentarz @Konrad Koper tylko... Dzięki;)) ....?
iwonaroma Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 nieświadomość czasem najmądrzejsza Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co do pań chmur to lepiej nie roztrząsać... 1
Roklin Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Chmury, przynajmniej te największe, te to dopiero bywają dumne: całe niebo na nie się patrzy! Pozdrawiam :)
evicca Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Pewien ślimak rozmarzony Leżał w chmurkę zapatrzony. "Miękka, lekka, śnieżnobiała, w smaku pewnie doskonała.. Waniliowo- śmietankowa. Chętnie trochę bym skosztował.." Gdy tak marzył ślimak mały, Inne chmury nadleciały. Ciemno się zrobiło wszędzie, Chyba zaraz burza będzie. Ślimak schował się w skorupce, Tam podrapał się po pupce, Listki dwa sałaty mlasnął, I o chmurce myśląc zasnął. :) Pozdrawiam i dziękuję za inspirację.
Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja Iwonko, dzięki. :))
Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O tak, Roklin. Niebo patrzy, ciekawe, czy zaniepokojone? :))
Roklin Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Albo się cieszy, że nikt go nie może ujrzeć :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ucieszone niebo, :)) Fot. z sieci Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 13 Lutego 2019 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi