mÓwi się PolakĄ
-
Ostatnio w Warsztacie
-
@Maciej Szwengielski Skoro nawet ja o nim słyszałem, to musiał być ciekawym gościem. Ale z tym zabobonem, to mu nie wyszło ;)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Zbigniew Polit · Opublikowano
@Maciej Szwengielski Skoro nawet ja o nim słyszałem, to musiał być ciekawym gościem. Ale z tym zabobonem, to mu nie wyszło ;) -
Przez Stukacz · Opublikowano
Link do piosenki poniżej (to kolejny utwór z cyklu "Echo") Tysiąc ludzi tańczy w kręgu Damy w kolorowych sukniach Trzech grajków gra na lutniach Na podium, w półokręgu W zamku złotym radość i muzyka Trwa bal, trwa wesele Ludzi tłum, kwiatów wiele Nikt zabawy nie unika Gra muzyka, jest radośnie Błyszczą białe uśmiechy Tu żart rzucony dla uciechy Znów salę ktoś przebiegł skośnie W tańcu podskakują lekko Dam stopy drobne, małe Deptane przez panów zuchwale Oczkiem ktoś mrugnie zdradziecko Wszyscy wzrok w jedną parę A ta z miłością w siebie patrzy Gra muzyka na dwa, na trzy W radosnym płyną szale Gra muzyka jest wesoło Podskakują, patrzą, tańczą Z pożądaniem swoim walczą Gdy taneczne zataczają koło I jeden po drugim się uśmiecha Gdy żart znów ktoś zarzuci Pod nosem każdy nuci Za zamkiem muzyki echa Gra melodia, gra muzyka Sen pojawia się i znika -
Przez andrew · Opublikowano
@DawidMotyka Super Nie wiem dlaczego nie lubimy pokoju i wybieramy Hitlera, Putina i innych... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia ... gdyby tak ktoś zwyczajnie przytulił uśmiechnął się bez powodu kotu otworzył drzwi na wybieg wojna szukająca łupu by posmutniała pomyślała lepiej rozruby szukać w innym wymiarze nie na ziemi ... -
Przez hehehehe · Opublikowano
A Maja jeno z siksą! woła i białowąs. Kiszone jaja ma
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-