Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) ma swoje drzewo swój domdwóch synówto wszystko od latuśmiechem ozdabiakochana dziewczynaz nimi codziennierozmawia o miłościnie używając słów bo słowa to nicw porównaniu z gestamiktóre plotą wśród nichszczerą nić Edytowane 2 Lutego 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 Witaj, Waldku. Prostota wiersza koi. Ładnie, ładnie opowiadasz. Tylko, chyba: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wśród. Pozdrawiam w ten lutowy spokojny wieczór, Justyna.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - cieszy mnie to co napisałaś że koi. A wśród już o/k - dziękuje za nie i za serduszko. Udanego wieczoru życzę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 @Evicca - dziękuje pięknie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 @Silver - pięknie dziękuje.
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Prawdziwy szczęściaż z PL :) Osiagnąć tak wiele tzn. osiągnąć to, co potrzebne jest do szczęścia mężczyżnie :) PozdrawiaM.
jan_komułzykant Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 trochę to "plotą wśród nich" Waldku dwuznacznie brzmi, bo plotką ciut jakby podjeżdża :) Ale może jestem przewrażliwiony, bo reszta bez zarzutu ;) Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miła Marlett to wiersz o moim domowym zaciszu - Jestem spełniony i szczęśliwy - moja rodzina to skarb... Dziękuje za przeczytanie. Ciepełko jest za oknem więc uśmiechu życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam -0 to nie plota to fakt. Dziękuje za czytanie. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 @Liryk - dziękuje za serducho jest miłe. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 @Czarek Płatak-- dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi