Ten utwór został doceniony przez użytkowników. samm Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2019 Moje życie weszło w schemat, bo co wieczór mam dylemat: Jak ułożyć swoje ciało, by sprężyny omijało? Gdy tak ciągle o tym myślę, zwykle w jednym tkwię pomyśle. Kiedy znowu łóżko zrobię, chciałbym leżeć w nim... na tobie. 8
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ha, ha :) Jaki Pomysłowy Dobromir się znalazł, patrzcie Państwo :) 6
jan_komułzykant Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jan na imię mam nie Hubert a wciąż dokręcają śrubę co dokręcą brak dziewczyny jednak wolałbym sprężyny Pozdrawiam. 4
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jednak przemyślałem sprawę w pierwej wypijemy kawę by ożywić nasze ciało oraz aby nam się chciało ciut z fantazją pofiglować wypowiedzieć szeptem słowa potem wtulić się wygodnie by się rano z chęcią podnieść 2
samm Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj oj, tam tam. PL praktycznym był. Wszak, jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz. Ściskam serdecznie :) s 1
samm Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybyś wiedział drogi Janku, co ja czuję o poranku... Od "chorego" materaca, obolala cała glaca. Stąd myślenie o dziewczynie. Tylko wtedy ból przeminie :)) Dziękuję i pozdrawiam. s 2
samm Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziewczę z nim negocjowało, choć mięciutkie miała ciało. Skorzystała z propozycji, lecz... po zmianie ich pozycji :( Dzięki Jacku :) Pzdr. s 1
samm Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 @Kobra @beta_b @Marcin Krzysica @Jacek_Suchowicz @Alicja_Wysocka @jan_komułzykant Wielkie DZIĘKI :) s 1
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie samm toż to jawna prowokacja! :-)
jan_komułzykant Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem, w rzeczy samej, myślę, pani w skali fest puszystej musi być, toż krew nie woda, swoje tyż sprężystość doda. A ze sucho kłopot spory, bo na raz takie love story. ;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Super wierszyk i... super komentarze, z rymem... :) Pozdrawiam.
samm Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prowokacja?? Może, ale PL-a, nie moja:) Ważne, że pobudzłem Twoją wyobraźnię :), a to znaczy, że ją posiadasz. To duży plus dla literatki, więc powodzenia :) s P.S. Może być bez "Pan"? Dzięki. Tu na Orgu wszyscy jesteśmy koleżenstwem; chyba, że ktoś nie życzy sobie TYkania,wtedy uszanujemy jego wolę.
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście że peela Przez myśl mi nie przeszło że autor w realnym życiu ma takie przeżycia :-) Gosia :-)
samm Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miała trochę puszystości, więc nie czuła moich kości. Ja natomiast - wstyd powiedzieć. Nie mam nawet na czym siedzieć :( :) s ...i super Twój wpis, za który pięknie dziękuję. Do miłego :) s
jan_komułzykant Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 to już ostatni raz samm'ie - wybacz, musiałem, hołd dla wiersza ;) 2
Annie Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 jak ułożyć swoje ciało? - na fakira by przystało ;) Fajny tekst. Pozdrawiam 1
samm Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Propozycja wyjątkowa, bowiem głowę turban schowa. Nie pomyślę wtedy sobie: Skąd sprężyna w mojej głowie? _ _ _ Ani, przepraszam, ale nie sądziłem, że ktokolwiek jeszcze przysiądzie na mój Materac. Dziękuję i pozdrawiam z uśmiechem :) s 1
Rekomendowane odpowiedzi