Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 dłużej nie zniosęwe śnie was wołaćdlatego proszę nauczcie się kochaćzróbcie bym więcejnie musiał śnićby nas złączyła wzajemna nićnauczcie się miłościnauczcie się żyćnauczcie mnie wołaćja z wami chcę być 3
Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, świetnie ująłeś, krzyk o wsparcie. Pozdrawiam J. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Justynko - twoja obecność jest miła - dziękuje za nią i za serduszko. Ja też lubię ten wiersz - niby z archiwum ale nie mogę go kaleczyć zapomnieniem. Dużo ciepełka życzę w ten piękny słoneczny dzień. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @8fun - dziękuje. Pozd.
Maja Cyman Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Waldemarze ufaj , to juz sie dzieje Wspólnota i MIłość , taki jest plan , tak plan zakłada
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - ja ufam bo jest moją codziennością. A plan może lub nie zadziałać - i co wówczas - tylko szczerość do niej prowadzi. Dziękuje za przeczytanie. Spokojnego wieczoru życzę.
Maja Cyman Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 a dlaczego ma nie zadziałać? Szczerość , Prawda tylko Słowo i Muzyka mogą nas ocalić i to się własnie zaczyna...zobaczysz A plan już działa Panie Waldemarze gdyby mógł Pan w wolnej chwili spojrzeć na moje działanie? Bardzo byłabym wdzięczna , jestem ogromnie ciekawa opinii. I proszę o Szczerosć oczywisćie
Maja Cyman Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ale jesli Nie pan czasu ani ochoty zrozumiem proszę się nie obawiać
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - tylko nie wiem gdzie spojrzeć - proszę mnie pokierować. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @Silver - dziękuje bardzo.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2019 @Sylwester Lasota - dziękuje za serduszko.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 nauczcie się kochać dniem nocą we śnie o jedno was proszę polubcie ciut mnie ja piszę bo muszę on we mnie wciąż tkwi uwiera mą duszę wymyśla wciąż mi że strofy nie takie że gdzieś się rwie myśl ja siadam przy kompie i klecę tekst dziś :)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku - dziękuje za przeczytanie i wierszyk. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi