Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) O to, co ja mam Drogo, drogo ma jakże ci jestem wdzięczna. Droga mi jesteś, drogo, choć czasem zerkasz wrogo na to, co mam. @Justyna Adamczewska Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji) 3
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 @8fun Dzięki.
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
8fun Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Janku, co to jest droga, to najlepiej dowiedzieć się nogami, a już obowiązkowo bosymi. Dobrze przy tym żeby piach nie był ot taki sobie, ale gorący jak we żniwa albo zimny jak w listopadzie w przymrozek. I żeby nogi młode były, stare kopyta mało czują. Dobrze, żeby na tej drodze jakaś kałuża była. Kamień. Korzeń. I skaleczyć palec albo piętę odbić. O! Żeby poznajomić się z drogą , to trzeba hen w cudze strony iść, iść, iść… I pomylić się na rozstaju. Wejść w dziwne chaszcze. Siekieryzada pasuje mi to razem :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepsze. Ja to dałam papcie kurzej łapce, taka dla mnie ważna droga, tej kurzej łapki, ale łapka, to nie noga dlatego dałam. :))) Justyna.
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepsze. Ja to dałam papcie kurzej łapce, taka dla mnie ważna droga, tej kurzej łapki, ale łapka, to nie noga dlatego dałam. :))) Justyna.
8fun Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widziałaś film?
WarszawiAnka Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Droga mi jesteś, drogo, choć czasem zerkasz wrogo na to, co mam. Dla mnie to wystarczy. :) Pozdrawiam P.S. "O to", czy "Oto"?
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 O tak dałam: Chatynce dano też kurzą łapkę, ubraną w bardzo solidne papcie, pazurki były więc ochronione, przed wiatrem, deszczem, a także szronem. Fr. wiersza pt. "Czarusie". @Justyna Adamczewska Lubię czary, czarki, czareczki, czaruski, czarusie, Mam o nich wszystkich parę słów malutkich @Justyna Adamczewska Dobrze jest mieć coś, a już o to, to w szczególności. I tak dla rozrywki, mam też Majkę w głowie, z całym do Niej szacunkiem. :)) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To fajnie, bierz, jęśli Ci to wystarczy, Aniu. Pomyśl, i życzę wiele uśmiechu. :))) J. Dziękuję za komentarz. 1
WarszawiAnka Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OK. :)
8fun Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Siekierazada"? No, widziałam. To film, do którego dał pomysł E. Stachura. Znasz Stachury płytę "Msza wędrującego"? Śpiewa Anna Chodakowska. Jego teksty.
WarszawiAnka Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) 1
8fun Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To idę sobie teraz prostą drogą - na azymut Hydepark.
WarszawiAnka Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :) 1
Rekomendowane odpowiedzi