tomass77 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Chyba już czas znów stać się sobą I przestać pisać listy ostatnie Uchylić drzwi z zadartą głową Listopadowe strącić łzy.. Otworzyć się na dusze bratnie. Chyba już czas porzucić schron Gdzie kurzu żal przysiadł na półkach Wybudowany w nim dostojny tron Z akacjowych płatków wróżb.. Kojących snem jak z morfiną ampułka. Chyba już czas na drogę wyjść Do przodu ruszyć krokiem spokojnym I nie oglądać się na spadający liść Co cały z proszku, złudzeń dni.. Dni, które zabrały mi wiatr upojny. Chyba już czas w swój rejs popłynąć Latarnie mijać rufy brzegiem Pajęcze sieci zedrzeć z ramion Wysp pełnych skarbów szukać.. Miłość w głęboką schować kieszeń. Edytowane 6 Stycznia 2019 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 2
MagicQueen Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Bardzo mi się podoba, szczególnie w perspektywie ostatniego czasu, treść do mnie trafia. Pozdrawiam
motylek074 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 już czas...:) gratki, bardzo mi sie podoba....pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi