Deonix_ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Wkłucia, balony, landrynki, skalpowanie - fajnie, czuję się jak u siebie, że tak powiem :))))))))))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Literówka jeno :) Pozdrowionka :))
Luule Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) nie znam się na blusie...więc zawierzę Twojemu uchu ; P może i pod muzykę to 'niezwykle' jest zbędne, ale w wierszu ten oksymoron musi zostać.
Luule Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D Ciąg jest na pewno. Nie wiem tylko czy logiczny;)
Luule Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja, zjadłam ę:) dzięki! A mnie się podoba, że różnym osobom podobają się różne fragmenty:) Miło mi
Luule Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Oxy:) Choć stricte o natchnieniu nie pisałam, to można powiedzieć, że masz rację, bo te dwie pierwsze zwrotki-stany są mocno wierszotwórcze:) Trzeci już raczej nie. Choć ten wiersz powstał właśnie w okresie tęsknoty;) Dziękuję
Luule Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet mam nazwę dla takich stanów i ich efektów - chwilozofia;) Ciekawe, czy to myśli wpędzają w stagnację czy to stagnacja trwa bo jakby myśli i oczu brak;) pozdrawiam Mario
Luule Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Heh no, ta kombinacja wyłowionych słów nasuwa mi pewne skojarzenia, drastyczne nie wiem czemu. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Don_Kebabbo Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Genialne określenie - poezja w jednym słowie! :)
Rekomendowane odpowiedzi