Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Milton dobrze pisał o losie Poza rajem jabłka są w marketach Tak jak i my   Poza rajem Lenin obiecywał raj Jabłka są nadal w marketach Tak jak ja i ty   Poza rajem miłość jest bólem Jabłka starzeją się w marketach Tak samo jak my   Poza rajem niema raju Na ziemi przodków Kurz podnosi krzyk   Poza rajem kłęby dymu Złotawego łudzą mnie
    • @Charismafilos bądź pewien :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To bardzo mądre słowa. Dla wierzących- niezwykle cenne. Dla niewierzących -pomocne w poszukiwaniach. Bardzo dziękuję za Twoją wartościową opinię.  Pozdrowienia ciepłe.   @Migrena pełna wdzięczności odpowiadam - dziękuję z serca za tak dobre, wspaniałe słowa. Są motywujące i niezwykle cenne.  Serdeczności. @andrew masz 100% racji! Dziękuję Ci pięknie.  Pozdrowienia.
    • przecież chłop żyje w swoim świecie gdzie go za gardło pieniądz trzyma i pędzi zimą także w lecie twój świat odmienny który ty masz   on ma w szufladkach i w hierarchiach wartości które płyną w chmurach ty o czerwieni w twej sukience o samotności - a jego niesie                                      gdzieś akurat   Pozdrawiam - jak zwykle udany
    • @Annie Jak to w życiu - kłopoty, kłopoty i kłopoty :)) @Berenika97 Bereniko 97 mi i tak pomagają. Ja nie mam jeszcze najgorzej. Ale są osoby, które naprawdę mają bardzo poważny kłopot z lustrami. A to wiesz dużo rzeczy warto mieć świadomość, wiedzieć, ogarniać, zdawać sobie sprawę. Sprawdzać się, pytać, być górą w bojach i potyczkach. Dużo rzeczy oddzielać, rozróżniać, no cała układanka. 
    • @Klaudia Gasztold ... nie każdy czas  daje się oswoić  jest darem  nie dajmy odlecieć  mu w kosmos  bądźmy blisko nie lubi gdy biegamy  zapominając o nim  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...