8fun Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Seksizm :) 1
Maria_M Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chciałam pisać wprost. Wyręczyłeś mnie:)
jan_komułzykant Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chciałam pisać wprost. Wyręczyłeś mnie:) nie to nie to. Z programistami powinni współpracować fachowcy językowi, bo nie wyobrażam sobie, że programista jest również absolwentem polonistyki. Po prostu robotę "odwala" się byle jak, albo powoli zapoznajemy się z programem przechodzenia na analfabetyzm. :8
Maria_M Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że nie trzeba być programistą fachowcem, żeby odróźniać rodzaje?
Maria_M Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Najlepiej uważać na niego koleżanki kolego ha,ha,ha :))
Czarek Płatak Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście :) Taką zabawę skojarzeniami można z powodzeniem zastosować w poezji pisanej rymem. Nie będzie to przecież pierwszyzna ;)
Maria_M Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słuszne stwierdzenie. Dziękuję za wymianę myśli:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi