Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przesadzaj. A tu masz rację, na sam przód wena, a później porcja teorii też nie zaszkodzi. Abosolutnie nie odwrotnie. Teoria stłamszyłaby wenę. pozdrówka:) Edytowane 23 Listopada 2018 przez Maria_M (wyświetl historię edycji)
Jemall Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po pierwsze albo czujesz, albo nie czujesz P, po drugie miałem kolegę w szkole, który byl pozbawiony słuchu muzycznego a pomimo to próbował nauczyć się grać na flecie metodą "matematyczną" . Jak wyszło, wiadomo. Według mnie w poezji, poza brakiem/posiadaniem pewnego wyczucia liczy się autentyczność przekazu, technika jest ważna, ale na dalszych etapach. Jak pierwszych dwóch elementów zabraknie.... przypomina mi się ten kolega.
Jemall Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to już ten etap :-)
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie każdy będzie murarzem, a jeszcze dobrym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jemall Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Murarz, murarz, raz chyba coś zmurowałem.
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co Ty. Zamurowało mnie :)
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A poza tym nie zmurowałem, tylko wymurowalem. Ci dzisiejsi murarze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jemall Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Dlatemuż, że to nie było do końca przeze mnie wymurowane, pomagałem tyłko na pewnym etapie, ale mniej więcej załapałem . Ciekawe, całkiem o tym nie pamiętałem, chyba coś mi się zmurowało ;-)
Rekomendowane odpowiedzi