jo mr Opublikowano 10 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 dlaczego to zrobiłeś? już tak nie czekałam stłumiłam mniej bolało nie wypatrywałam wciąż i wciąż już tak nie czekałam potem ta rozmowa wszystko wróciło ożyło - a ja umarłam jak zapomnieć? jak przecież nie czekałam hm - może lepiej dzięki za rady:)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Hm, widzę, że debiut... na początek poradzę to, co ktoś mi kiedyś poradził - w tego rodzaju wierszach nie używać kropek, przecinków i pisać wszystko z małej litery. Nie wiem czy to jest dobra rada, ale może faktycznie lepiej by to tak wyglądało - zastanów się. Druga sprawa - wydaje mi się, że za dużo powtórzeń, ja skasowałbym trzecie, może byłoby lepiej. I początek ostatniego wersu - literka "A" - też bym skasował, zostawiłbym samo "przecież nie czekałam" ... to moje sugestie, zrób jednak jak uważasz. Cóż, jak na debiut to może być, gdyby powyciągać pierwsze wiersze wielkich poetów to też nie były by genialne. Nie zrażaj się i ćwicz, ćwicz, ćwicz... Powodzenia Nieśmiertelności życzy - Nieśmiertelny
Rekomendowane odpowiedzi