Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) z trzaskiem drzwi i szczękiem kasownika znów jestem bajtlem w Katowicach w uszach głos ojca trzymaj się bo trzęsie kolejny chrzęst i zryw turkot stalowych szyn przygoda na szeroko rozstawionych nogach sztorm rozpędzonych myśli ścisk jeans górnicze torby szarość dnia koloryt zagięta czasoprzestrzeń i chrzęst i szczęk hamulca rzuca w przód na białe płytki i zapach starbucksa na dworcu gdzie połysk lecz brak Ryśka Riedela ludzka masa w pędzie a ja z nadzieją że kiedyś znów będę mógł poczuć się dzieckiem idę na peron Edytowane 31 Października 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 7
jan_komułzykant Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) z trzaskiem drzwi i szczękiem kasownika znów jestem bajtlem w Katowicach w uszach głos ojca trzymaj się bo trzęsie kolejny chrzęst i zryw turkot stalowych szyn przygoda na szeroko rozstawionych nogach sztorm rozpędzonych myśli ścisk jeans górnicze torby szarość dnia zagięta -> koloryt czasoprzestrzeń i chrzęst i szczęk hamulca rzuca w przód na białe płytki i zapach starbucksa na dworcu gdzie połysk lecz brak Ryśka Riedela ludzka masa w pędzie a ja z nadzieją że kiedyś znów będę mógł poczuć się dzieckiem Idę na peron podoba mi się, mimo użytych delikatnie nożyczek. Lubię takie wspomnieniowe klimaty, no i Ryśka Riedla też. Nie piszę lubiłem, bo dla mnie wciąż żyje. Moim zdaniem wszystko w porządku, jest gotowy. Pozdrawiam PS Marcin, a nie napisałbyś tego po Śląsku, tak 'akuratnie', gwarowo - jak ten bajtel - wiym, że mosz anong o tym. :) Edytowane 30 Października 2018 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 2
Maria_M Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Ładnie Marcinie, ładnie, wspomnieniowo, tutaj @jan_komułzykant zaproponował kilka trafnych zmian, do Ciebie naleźy decyzja. Bardzo podoba mi się klimat i uchwycone obrazy.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezłe. Nie przejmuj się Marcin, ten tramwaj jest naprawdę Twój Pozdrawiam
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Dziękuję @bajaga1, @beta_b, @Czarek Płatak, @duszka za ciche odwiedziny
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W gowie fater godo "Trzym sie" banom durś ciepie angrif rozfechtownych myśli Presa, Arbajciok, Fetor ugryzionej sznity Popularnych, Ekstra mocnych koloryt szychty Za fenstrem Zagięta czasoprzestrzeń Szklanych domów ;) Edytowane 31 Października 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Człoekuuu suuuuper i otochodzi :))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci dziękuję - tym bardziej, że zrobiłeś to na moją prośbę. Piękne. Od razu zabieram do swoich zbiorów Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi