jan_komułzykant Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Szok w Jezioranach, bo ze spółdzielni zwinął autobus ktoś, jak z patelni. I problem narósł - nowy Ikarus. Czy Księżyc świecąc, świadom był, w pełni? 5
jan_komułzykant Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super, że wpadłaś , dzięki :)
jan_komułzykant Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Maria_M, @WarszawiAnka Dziękuję Paniom :)
Maria_M Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak limeryk, to wpadam :) (i jeszcze Twój)
jan_komułzykant Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok, to wrzucam następny :)
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Tomaszu i przepraszam za tę małą zwłokę (rok i miesiąc;) ale właśnie przypomniał mi to kolega poniżej Dziękuję Witaj @Sylwester_Lasota, bo o Tobie mowa - dziękuję za czytanie. Dziękuję również za czytanie i obecność @beta_b, @WarszawiAnka, @Maria_M
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) ale nie zapomniałeś jeszcze co napisałeś? ;)
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś z małej literki, czy inna gafa?
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, nie, nic z tych rzeczy :). Pytałem tylko czy jeszcze pamiętałeś o tekście, który popełniłeś ponad rok temu. Bo, wstyd się przyznać, ale czasami zdarza mi się zapomnieć takie maleństwa po jakimś czasie.
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Tobie się tylko zdarza, a ja to mam prawdziwego niemca, więc zapytam, tak po cichu - (gdzie pytałeś, bo ni cholery nie pamiętam) ;p
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ale o co??? 1
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. źródło: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Lach Pustelnik Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Wyrastasz na Klasyka:) Duże K zamierzone!
jan_komułzykant Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, tak z Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. amierzałem, ale opryskałem klawiaturę.
Lach Pustelnik Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 @jan_komułzykant Ale czemu moją??:)
jan_komułzykant Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. telekineza, cholera czasem mi się zdarza, sorry :D
Rekomendowane odpowiedzi