Joachim Burbank Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) oddychaj powietrzem moich słów jestem gościem w krainie twoich snów Edytowane 8 Października 2018 przez Joachim Burbank (wyświetl historię edycji) 3
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 fajny oddech
Joachim Burbank Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję!!!
Gość Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hm.., bardziej pasowałoby mi chyba "z krainy snów", to znaczy byłoby dla mnie bardziej zrozumiałe... Szczególnie pierwsze dwa wersy przemawiają do mnie, do mojej wyobraźni. Pozdrawiam :)
Joachim Burbank Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A 'w krainie twoich snów'?
Maria_M Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 oddychaj powietrzem moich słów wypowiadanych podniebnym chmurom gnanych przez pola wiatrem oświetlonych wschodem słońca jestem gościem w krainie snów tułaczem na bezdrożach 1
Joachim Burbank Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 @Ilona Rutkowska dziękuję...
Joachim Burbank Opublikowano 10 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 @Violetta Marszałek dzięki za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ilona Rutkowska Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. … :)
Rekomendowane odpowiedzi