WarszawiAnka Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 @Deonix_ Dziękuję za Twój głos w tym temacie. :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Faktycznie, nasze wiersze jakby się spinają. :-)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Dziękuję. To zdumiewające, ale ostatnio chciałam właśnie zachęcić Cię do przeczytania tego wiersza. Sam dałeś mi odpowiedź nie czytając...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda! :-) Niemniej jednak to zapewne zbieg okoliczności. :-) ...doprawdy bardzo miły zbieg okoliczności, a sam temat jest bardzo ciekawy.
WarszawiAnka Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Romantycy widzieli swego czasu w szatanie buntownika przeciw wszechwładzy Boga... Ale prawda jaka jest - widzimy...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 @WarszawiAnka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak było jak mówisz. Przykładem może być nawet sam nasz Słowacki. :)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Twoim wierszu to w jakiś sposób pobrzmiewa. Ale zakończenie daje jasną odpowiedź. Chociaż, aby go zrozumieć, trzeba być w temacie...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak. Pierwotnie ten utwór wyglądał zupełnie inaczej. Trochę nad nim posiedziałem by wyglądał właśnie tak jak tutaj piszesz. :)
WarszawiAnka Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro rozmawiamy o Twoim wierszu, przenoszę się do Ciebie. :)
WarszawiAnka Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 @Ulk : Dziękuję za Twój głos. :)
iwonaroma Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Hej Aniu, pojawiam się jeszcze raz, dzięki Uli :) która się teraz wpisała. Nie wiem dlaczego na początku istnienia wiersza na poezja.org nie dałam serca, pewnie szatan mnie przymulił ;) czynię to teraz, bo jestem jeszcze bardziej zdeterminowana :) Wiersz piękny :)
WarszawiAnka Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Iwonko, trochę mnie zaskoczyłaś, bo wiem, że już ten wiersz wcześniej czytałaś, ale tym bardziej się cieszę, że przy powtórnym czytaniu znów zrobił wrażenie. :) A co do serduszek, mnie się czasem zdarza, że gdy jakiś wiersz mi się spodoba, tak się skupiam na komentarzu, że zapominam o punkcie. Dopiero później się reflektuję. :) Pozdrawiam Edytowane 11 Stycznia 2020 przez WarszawiAnka spacje (wyświetl historię edycji) 1
WarszawiAnka Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 @Ulk : ...i jeszcze raz. :)
WarszawiAnka Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 @iwonaroma : Uśmiech ślę. :)
WarszawiAnka Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 @ekversisto : Dziękuję za Twój głos. :)
Gabrys Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 nie wywołuj wilka z lasu pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słusznie! Pozdrawiam
ekversisto Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @WarszawiAnka To jest bardzo dobry wiersz! Przyjemność czytać, świetna historia. Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, cieszę się, że Ci się podobał. Mam nadzieję, że właściwie go interpretujesz. :) A historia... jest prawdziwa. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi