Joachim Burbank Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) wybacz mały poślizg spóźniłem znowu się nie wesele tym razem a pogrzeb moich ambicji leżą głęboko zakopane nikt nie odnajdzie ich rzucam ziemi garść ktoś położył kwiat zamyślony stoję sił już brak zawsze i wszędzie wszystkich zawodziłem grząski grunt nic tu po mnie zapadam się Edytowane 24 Września 2018 przez Joachim Burbank (wyświetl historię edycji) 2
Maria_M Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 czy wybaczysz mi mały poślizg znowu się spóźniłem nie wesele tym razem na pogrzebie byłem moich ambicji zakopałem głęboko nikt ich nie odnajdzie rzuciłem garść ziemi ktoś położył różę stałem zamyślony nie mogłem już dłużej więc przybiegłem do ciebie wybacz to spóźnienie grząski grunt mnie chłonął uratujmy siebie Jak Ci się podoba moja wersja Twojego wiersza? 1
Gość Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Piękny tytuł, robi na mnie wrażenie, zwłaszcza zestawiony z tym fragmentem:"U stóp wysokich drzew ... pogrzeb moich ambicji". Myślę, że jest to (bardzo ciekawy) rdzeń wypowiedzi Twojego wiersza i może dlatego dobrze by było go nieco bardziej wydobyć z treści, to znaczy bardziej "owinąć ją" wokół niego? Pozdrawiam. :)
Joachim Burbank Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo!:) Ale to Twoja wersja:) Moja ułożyła się w głowie tak a nie inaczej...
Joachim Burbank Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie i wnikliwe sugestie:) Tak naprawdę wokół jednego tematu można "owijać" wiele rzeczy i tworzyć kilka wariantów. Podobnie było z tym utworem (a może wytworem) ale ostatecznie nadałem mu taki kształt.
jan_komułzykant Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli już aż tak, to czemu by nie: czy wybaczysz mały poślizg mi spóźniłem znowu się nie wesele razem tym a pogrzeb (...) po mnie tu nic zapewne i po mnie ;) Pozdrawiam.
Joachim Burbank Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2018 @Enchant bardzo dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi