Mateusz Topolewski Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) To wers dla nastroju poprawy Kolejny do zdrowia wiecznego A ten jest dla dobrej zabawy Nastepny dla wyjścia przed ego Nastrój to efekt myślenia Zdrowie się bierze z dobrego Zabawa z powagi uśpienia A ego to wiele jest złego Więc ruszam we świat dziś otwarty Wybieram się w podróż szczególną Wiem to, miłości jest warty Nagrodę dostanę ogólną Edytowane 16 Września 2018 przez Mateusz Topolewski Edycja (wyświetl historię edycji) 1
WarszawiAnka Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Bardzo mi się podoba sposób, w jaki potrafisz być subiektywny i obiektywny zarazem. Bardzo ciekawy wiersz, powiedziałabym: uspokajający... :) Mam malutką uwagę: w drugim wersie trzeciej zwrotki użyłabym "wybieram się" zamiast "i biorę się". Pozdrawiam
Mateusz Topolewski Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super pomysł :-) dziękuję za uznanie
Gość Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 Co to za dziwna mania z używaniem Działu miniatur dla tekstów, których "pojemnościowo" w żaden sposób nie można zaliczyć do tychże. Po prostu nie macie zamiaru dbać o porządek, czy jesteście zwolennikami anarchii?
Mateusz Topolewski Opublikowano 16 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedz proszę gdzie mam je umieszczać, a tak zrobię. U mnie bierze się to z niewiedzy, anarchistą bywam rzadko :-) pozdrawiam
Gość Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No przecież ja nie mogę Ci tutaj nic nakazać ... Przejdź się po działach, przeczytaj to, co przy każdym zapisał administrator i to wszystko ... Ten tekst sam osobiście umieściłbym w gotowych, albo w satyrze - lecz nigdy nie w miniaturkach
Rekomendowane odpowiedzi